Protectival - The Active Shield

Protectival De actieve afscherming

Uitstekend * Wetenschappelijk gevalideerd * Veilig

NAAM ONDERZOEK: LCS101

Protectival™’s meervoudig gerichte werking is wetenschappelijk gevalideerd wat betreft de ondersteuning van:

  1. Bescherming tegen bijwerkingen van chemotherapie
  2. Herstel en genezing
  3. Verbetering van het immuunsysteem
  4. Verbetering van levenskwaliteit

WETENSCHAPPELIJK GEVALIDEERD

Protectival™ (LCS101) is een unieke, natuurlijke, botanische samenstelling (voedingssupplement), die is gebaseerd op vele jaren van klinische ervaring en onderzoek.* De uitstekende veiligheid & effectiviteit van Protectival™ is het resultaat van intensief wetenschappelijk onderzoek, productontwikkeling, uniek productie- en controleproces.

BESCHERMING & HERSTEL

Protectival™ stimuleert herstel van WBC & RBC (witte bloedcellen & rode bloedcellen) – bewezen effectief in vele klinische studies bij stimulatie van herstel en gezondheid bij patiënten met kanker. Recente preklinische studies laten ook zien dat Protectival™ een selectieve werking heeft – bescherming van gezonde cellen en vernietiging van zieke cellen.

VERBETERING VAN HET IMMUUNSYSTEEM

Protectival™ heeft laten zien* dat dit het natuurlijke vermogen van het lichaam voor het bestrijden van infectie en ziekte versterkt, waardoor dus de levenskwaliteit wordt verbeterd.

* Alleen bedoeld voor controle door medische en professionals in de gezondheidszorg

* Niet voor publicatie – Niet voor kopiëren of distributie. Deze pagina bevat alleen algemene informatie, die niet is bedoeld als aanbeveling voor behandeling of genezingsmethode.

* Onderzoekspublicaties in toonaangevende wetenschappelijke vakbladen. Getest in reeksen preklinische en klinische studies, met gerenommeerde oncologen in vier toonaangevende medische centra en onderzoeksinstituten. Vertrouwelijke informatie over wetenschappelijk onderzoek.

Overbrugging van de kloof tussen natuur en wetenschap bij de behandeling en preventie van kanker.

Neem voor meer informatie en bestellingen contact met ons op via:

info@lifebiotic.com | www.lifebiotic.com

Koop Nu

Protectival

ProtectionBescherming tegen bijwerkingen van chemo

RecoveryHerstel en genezing

ImmuneVerbetering van immuunsysteem

Quality of lifeVerbetering van levenskwaliteit

woman4

Reductie van bijwerkingen van chemotherapie (WBC, RBC) met meer dan 50%: Hoewel chemotherapie het immuunsysteem verzwakt, heeft Protectival™ sterke beschermende effecten van het immuunsysteem laten zien (aantal rode & witte bloedcellen).